KONYA / AKŞEHİR - Reis Şehit Mesut Şeker Ortaokulu

Reis Şehit Mesut Şeker Ortaokulu´nda hafıza teknikleri

Akşehir Şehit Mesut Şeker Ortaokulu öğrencilerine yönelik 14 Nisan 2016 günü Türkçe Öğretmeni Mehmet ÇELİK tarafından Hafıza Eğitimi Semineri verildi.

KONYA – Akşehir Reis Mesut Şeker Ortaokulu öğrencilerine 2015 – 2016 öğretim yılında planlanan seminerlerden ilki 14 Nisan 2016 günü Türkçe Öğretmeni Mehmet ÇELİK tarafından yapıldı. Yapılan seminerin konusu hafıza eğitimi idi. Seminerde, öğrenilen bilgilerin kalıcı olması için yapılması gerekenler, bilgilerin unutulmaması için hafızaya kodlanması, çivileme yöntemi ile kolay öğrenme eğitimi yapıldı.
7. ve 8. Sınıf öğrencilerinin katıldığı bir saatlik seminer sonunda, öğrencilere verilen birbiri ile alakasız 20 tane kelimenin öğrenciler tarafından eksiksiz olarak sıralandığı görüldü.
Seminerlerin bundan sonra da devam edeceği öğrenildi.

Yayın: 17.05.2016 - Güncelleme: 17.05.2016 22:20 - Görüntülenme: 910