KONYA / AKŞEHİR - Reis Şehit Mesut Şeker Ortaokulu

E TWİNNİNG'DE HEDEFİMİZ AVRUPA

2021'in Eylül ayında başladığımız "We are under the same sky"  adlı e Twinning projemizde sona yaklaşmaktayız. Projemiz, okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Şükran ERCAN kuruculuğunda sınıf öğretmeni Nurten ZEYBEK ve Türkçe öğretmeni Mehmet KORKUTAL başlamış olup beş farklı ülkeden on beş proje ortağıyla devam etmektedir.

Öğrencilerimizin seçtiği sevgi, saygı ve dürüstlük gibi evrensel değerlere sahip etkinlikleri eğlenceli bir şekilde görünce, toplumsal açıdan projemizin üzerine düşen görevi yerine getirdiğini anlamış bulunmaktayız. Öğrencilerimiz bu çalışmaları hem hayatlarına yansıtacak ve hem de bilgisayar becerilerini yapmış oldukları etkinliklerle geliştireceklerdir.

Yayın: 18.03.2022 - Güncelleme: 18.03.2022 10:57 - Görüntülenme: 217