KONYA / AKŞEHİR - Reis Şehit Mesut Şeker Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Mehmet Korkutal

Ara

Okulumuzdaki eTwinning projeleri son bulmuyor. Okulumuz Türkçe  Öğretmeni Mehmet KORKUTAL  ile Atatürk Ortaokulu İngilizce  Öğretmeni Naciye KANYILMAZ  ortaklığında yürütülen  adlı proje çalışmalarına başladı Projede  yer alan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

Eyl

Okulumuzda e Twinning Rüzgârı Esmeye Devam Ediyor!!! Eğitimde yenileşme ve gelişmeyi hedef alan çalışmalarıyla e Twinning School olan okullarımız Reis Şehit Bekir Özer ilkokulu ve Reis Şehit Mesut Şeker Ortaokulu başarılı çalışmalarıyla göz doldurmaya devam ediyor. Bu yıl okullarımızda yürüttüğümüz projelerden 9'u Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.